V soboto dne 24 septembra 2011 se je odvijalo na zadrževalniku Kozlink – v Goriških Brdih tradicionalno srečanje športnikov invalidov.

Že zelo zgodaj ob 7.oo so se na zadrževalniku začeli zbirati invalidi – sportni ribiči. Ob 7.30 uri so izvedli predpriprave (žrebanja mest, odhod na ribolovna mesta, priprave). Ob 9 uri se je začel šprtni ribolov, ki je trajal do 12.oo ure.

Srečanje invalidov športnikov na Kozlinku.

Tekomovanja v športnem ribolovu se je udeležilo 11 ribičev. Tekmovanja v pikadu se je udeležilo 24 tekmovalcev. Organizirali smo tudi tekmovanje v briškuli – brez zmagovalcev. Po uradnem delu srečanja (tekmovanja) smo za vse udeležence pripravili piknik z družabnim delom srečanja. Na srečanju smo še predstavili rezultate, ki so jih naši športniki-invalidi dosegli na področnih in državnih prvenstvih v (šah-posamično, keglanje, balinanje, streljanje, športni ribolov). ob tej priložnosti je predsednik podelil prehodne pokale in medalje najboljšim tekmovalcem. Ob tej priložnosti se zahvaljujem Ribiški družini Soča, ki nam je omogočila izvedbo srečanja na tej lokaciji.

 

Rezultati prvih treh tekmovalcev v športnem ribolovu:

Zap.št Ime in Priimek Društvo teža Uvrstitev
1. Zdenko KUZMIN .
MDI Goriške 1710 g 1. mesto
2. Klavij VIŽIN MDI Goriške 810 g 2. mesto
3. Vojko ČERNIC MDI Goriške 430 g 3. mesto

 

Rezultati prvih treh tekmovalcev v Pikadu:

Zap.št Ime Priimek Društvo Število pik Uvrstitev
1. Mario GERGOLED
ANMIL GO 162 1. mesto
2. Alenka MLEKUŽ MDI Goriške 135 2. mesto
3. Zdravko ANMIL GO 125 3. mesto